Predstavljena publikacija – Istraživanje o pušenju, alkoholu, kockanju, drogama i slobodnom vremenu među učenicima u VPŽ

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, u organizaciji Županijskog savjeta mladih, a u sklopu provođenja Županijskog akcijskog plana prevencije ovisnosti i suzbijanja zloupotrebe droga, Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije…U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, u organizaciji Županijskog savjeta mladih, a u sklopu provođenja Županijskog akcijskog plana prevencije ovisnosti i suzbijanja zloupotrebe droga, Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije, Povjerenstvo za suzbijanje bolesti ovisnosti Virovitičko-podravske županije i Županijski savjet za mlade Virovitičko-podravske županije, održali su predstavljanje publikacije „Istraživanje o pušenju, alkoholu, kockanju, drogama i slobodnom vremenu među učenicima u Virovitičko-podravskoj županiji”. Predavači su bili: Miroslav Venus, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije; Siniša Brlas voditelj Centra za sprečavanje i suzbijanje ovisnosti i Vesna Šerepac, županijski koordinator Školskih preventivnih programa, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije.

Nazočne je u uvodu predstavljanja publikacije pozdravio predsjednik Županijski savjet za mlade Virovitičko-podravske županije Dalibor Per.
Publikacija „Istraživanje o pušenju, alkoholu, kockanju, drogama i slobodnom vremenu među učenicima u Virovitičko-podravskoj županiji”, autora Miroslava Venusa, Siniše Brlasa, Vesne Šerepac i Elvire Koić, govori o anonimnoj anketi koja je provedena među učenicima šestih razreda osnovnih i drugih razreda srednjih škola. Anketom je bilo obuhvaćeno ukupno 8.652 učenika od 2004. do školske godine 2008./2009. godine. Predstavljanju publikacije prisustvovali su i članovi Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice.

(K.Toplak)

Skip to content