Predstavila se Ukrajina – Zemlja partner sajma Viroexpo 2012

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Zemlja partner, ovogodišnjeg, 17. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2012. – Ukrajina, predstavila se je u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije. Uz nazočnost između ostalih, veleposlanika Ukrajine u RH Oleksandra Levchenka, virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića, gradonačelnika grada Virovitice Ivice Kirina, Ukrajina se predstavila kao Zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a 2012.

U sklopu predstavljanja o Ukrajini je govorio veleposlanik Oleksandr Levchenko koji je održao predavanje na temu “Ukrajinsko – hrvatske gospodarske veze – 20 godina međusobnih kontakata“, a Milan Vanđura, tajnik HGK Županijske komore Virovitica govorio je Vanjskotrgovinskoj razmjeni Virovitičko-podravske županije i Ukrajine i Gospodarstvu VPŽ.

U sklopu predstavljanja Ukrajine, HGK ŽK Virovitica i Trgovačka gospodarska komora Hmeljnicke oblasne državne administracije, potpisali su Sporazum o suradnji. Sorazum su potpisali predsjednik HGK ŽK Virovitica Ivan Slamić i predsjednica Gospodarske komore Hmeljnicke državne oblasne administracije Nataliya Byelyakova. (vpz.hr)

Skip to content