Predstavila se Kraljevina Belgija – Zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a

gospodarski-forum-800-1Zemlja partner, ovogodišnjeg, 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. – Kraljevina Belgija, predstavila se je u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije. Uz nazočnost između ostalih, veleposlanice Kraljevine Belgije u RH, Nj. e. Nancy Rossignol, saborskog zastupnika Josipa Đakića, virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića, predsjednika županijske skupštine Josipa Novogradeca, gradonačelnika grada Virovitice Ivice Kirina, Belgija se predstavila kao Zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a 2013.

U sklopu predstavljanja o Belgiji je govorio izaslanik za trgovinu i gospodarstvo pri veleposlanstvu Kraljevine Belgije u RH, Antonio Garcia, koji je održao predavanje na temu „Kako poslovati s kraljevinom Belgijom?“. Tajnik HGK Županijske komore Virovitica Milan Vanđura održao je prezentaciju o vanjskotrgovinskoj razmjeni Virovitičko-podravske županije i Kraljevine Belgije.

„Investicijski potencijal Virovitičko-podravske županije“ bila je tema kojom je Sanja Bošnjak, ravnateljica razvojne agencije VIDRA, predstavila mogućnosti ulaganja u Virovitičko-podravsku županiju, dok je Matija Mustač, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Virovitice predstavio virovitičke poduzetničke zone s prezentacijom „Poduzetnički potencijal ulaganja u grad Viroviticu“.

Skip to content