Predavanja na Viroexpu: Novosti iz Ruralnog razvoja, Zakon o poljoprivrednom zemljištu i sustavi navodnjavanja u VPŽ

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na ovogodišnjem Viroexpu koji će se od 23. do 25. veljače održavati u Virovitici, u subotu 24. veljače, održavat će se „poljoprivredna predavanja“.

Tako će od 9,00 sati, pomoćnik ministra poljoprivrede, Krešimir Ivančić govoriti o „Novostima u Programu ruralnog razvoja za 2018. godinu“. Nakon njega, zamjenik ravnateljice u Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić, će od 10,00 sati govoriti o „Izravnim potporama i IAKS mjerama ruralnog razvoja u 2018. godini“.

Od 11,00 sati, svi zainteresirani moći će doznati pojedinosti iz novog Zakona o poljoprivrednom zemljištu, a od 12,00 sati, o sustavima navodnjavanja u Virovitičko-podravskoj županiji, govorit će Slavko Kopilović iz Savjetodavne službe.

Sva predavanja se besplatna i održavaju se u sklopu 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpa 2018.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, Županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a Grad partner – Grad Zagreb. (www.viroexpo.hr)

Skip to content