Pred 2000 gledatelja Podgorje osvojilo Igre na vodi Virovitica 2013

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

igre na vodi 1Šeste Igre na vodi Virovitica 2013., pred 2.000 gledatelja, na Gradskom bazenu, završene su pobjedom rekreativaca iz Podgorja, koji su u dramatičnoj završnici sakupili isti broj bodova – 50, kao i Sveti Đurađ. Međutim, Podgorje je slavilo u čak tri od šest disciplina, pa im je pripao pobjednički pehar, kojeg je kapetanu Milanu Krmpotiću uručio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

U šest atraktivnih disciplina na prepunom Gradskom bazenu nastupilo je više od stotinu rekreativaca razvrstanih u osam ekipa. U prijevozu kašeta, pivskoj klackalici i igri iznenađenja pobjedilo je Podgorje, dok je Barcs bio najbolji u igri na gumenim zračnicama i plovidbi brodom, a najbolje konopaše ima Čemernica. Najviše bodova – 50 osvojili su Podgorje i Sveti Đurađ, a potom slijede Barcs s 40, Čemernica 38, Taborište i Milanovac po 36, Golo Brdo 35, a MO Matija Gubec sakupio je 27 bodova.

I ove godine ovu jedinstvenu rekreativno-zabavnu manifestaciju uspješno je organizirala Športska zajednica grada Virovitice, pod pokroviteljstvom grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice, dok su medijski pokrovitelji bili Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv. hr. Inače, prije Podgorja laskavi naslov su osvajali Rezovac, Taborište i tri puta uzastopno Virovitica. (www.icv.hr

Skip to content