Objavljeno:

Podijeli:

Slične objave

Pred 2000 gledatelja Podgorje osvojilo Igre na vodi Virovitica 2013

Popularni sadržaj

igre na vodi 1Šeste Igre na vodi Virovitica 2013., pred 2.000 gledatelja, na Gradskom bazenu, završene su pobjedom rekreativaca iz Podgorja, koji su u dramatičnoj završnici sakupili isti broj bodova – 50, kao i Sveti Đurađ. Međutim, Podgorje je slavilo u čak tri od šest disciplina, pa im je pripao pobjednički pehar, kojeg je kapetanu Milanu Krmpotiću uručio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

U šest atraktivnih disciplina na prepunom Gradskom bazenu nastupilo je više od stotinu rekreativaca razvrstanih u osam ekipa. U prijevozu kašeta, pivskoj klackalici i igri iznenađenja pobjedilo je Podgorje, dok je Barcs bio najbolji u igri na gumenim zračnicama i plovidbi brodom, a najbolje konopaše ima Čemernica. Najviše bodova – 50 osvojili su Podgorje i Sveti Đurađ, a potom slijede Barcs s 40, Čemernica 38, Taborište i Milanovac po 36, Golo Brdo 35, a MO Matija Gubec sakupio je 27 bodova.

I ove godine ovu jedinstvenu rekreativno-zabavnu manifestaciju uspješno je organizirala Športska zajednica grada Virovitice, pod pokroviteljstvom grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice, dok su medijski pokrovitelji bili Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv. hr. Inače, prije Podgorja laskavi naslov su osvajali Rezovac, Taborište i tri puta uzastopno Virovitica. (www.icv.hr

Skip to content