Pozivamo vas u subotu na najdugovječniju svjetsku predstavu s istom glumačkom postavom “Stilske vježbe”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Poštovani prijatelji kazališta, Kazalište Virovitica i Kazalište Planet art pozivaju vas u subotu 28. studenog s početkom u 19:30 sati na predstavu “Stilske vježbe”, uz odlične Lelu Margitić i Peru Kvrgića.
Ulaznice po cijeni od 50 Kn možete kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 9 do 14 sati, te dva sata prije početka predstave.
Rezervacije i informacije na tel. 721 – 330.
Dođite , očekujemo vas!

Za one mlađe da podsjetimo. Stilske vježbe su fenomen svjetskih razmjera. To je najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest.
Ova predstava, koja je najsjajniji predstavnik cijele jedne iznimne kazališne ere, po kazališnoj i glumačkoj kvaliteti već punih 47 godina spada u sam vrh svjetske kazališne produkcije.
Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću.

Skip to content