Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna djeca posjetila Grad Viroviticu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna danas su volonteri Društva Naša djeca Virovitica, učenici trećeg razreda Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić i osmog razreda Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica u pratnji nastavnica Jasne Resler i Željke Barić posjetili Grad Viroviticu gdje ih je primio zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice…Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna danas su volonteri Društva Naša djeca Virovitica, učenici trećeg razreda Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić i osmog razreda Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica u pratnji nastavnica Jasne Resler i Željke Barić posjetili Grad Viroviticu gdje ih je primio zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Ivan Sić.
Učenicu su tom prigodom postavili brojna pitanja od pitanja vezanih uz izgradnju dječjih igrališta, plesni studio, natkrivene bazene, pa do pitanja koja su se odnosila na promet i kružne tokove.

Zamjenik gradonačelnika Ivan Sić odgovorio im je na njihove upite posebno istaknuvši da su djeca prioritet Grada Virovitice te između ostalog najavio je skori završetak izgradnje svih dječjih igrališta kao i plan izgradnje športsko rekreacijskog centra VGŠK.
Na kraju su djeca zamjeniku gradonačelnika predala dio svojih poruka, ali i zahvalila na brojnim dječjim igralištima koja su prošle i ove godine napravljena u Virovitici.
Prije nego su došli u Grad djeca su na Cvjetnom trgu ispod sata pustili golubove mira i na slikovit način dala svoju poruku.

Skip to content