Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, na Gradskom groblju položeni su vijenci i zapaljene svijeće

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, na Gradskom groblju u Virovitici položeni su vijenci i zapaljene svijeće u sjećanje na onih kojih više nema.

Počast hrvatskim braniteljima, civilima i žrtvama Domovinskog rata, odalo je izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, u kojem su bili, zamjenici župana Marijo Klement, Darko Žužak i Igor Pavković, te potpredsjednik Županijske skupštine VPŽ, Marijan Brlek. Izaslanstvo Grada Virovitice, predvodili su zamjenici gradonačelnika, Damir Marenić i Vlasta Honjek-Golinac, te predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss. Vijenac je položilo izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova, odnosno Policijske uprave VPŽ, uz načelnika Sinišu Kneževića.

Svijeće su povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, položili i izaslanstva Ministarstva obrane RH, kao i Ministarstva hrvatskih branitelja, te predstavnici braniteljskih udruga s područja Virovitičko-podravske županije, a proisteklih iz Domovinskog rata. Riječi molitve za sve poginule branitelje, civile i žrtve u Domovinskom ratu, uputio je gvardijan Župe sv. Roka Virovitica, Bernard Barbarić. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content