ROKOVO 2021 Povodom Dana grada Virovitice, kušaonica vina na OPG-u Dvojak otvorena je za sve zainteresirane posjetitelje

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom Dana grada Virovitice i blagdana sv. Roka, na OPG-u Dvojak, najpoznatijeg virovitičkog vinara Franje Dvojaka, u prekrasnom ambijentu kušaonice na obroncima Bilogore u Podgorju, traje cjelodnevna kušaonica vina. Tom prigodom svi zainteresirani mogu bez naknade kušati tri vrste vrhunskog i kvalitetnog vina Graševine, Traminca i Sauvignona uz prigodnu okrjepu. Termini održavanja kušaonica su svaka dva sata, od 10 do 20 sati, na otvorenom i posebno uređenom prostoru.

Tim povodom kušaonicu su posjetili župan VPŽ Igor Andrović sa zamjenikom Marijom Klementom, gradonačelnik Ivica Kirin, predsjednica Gradskog vijeća grada Virovitice Lahorka Weiss i upravitelj za investicije, razvoj i kvalitetu u tvrtki VIRKOM Damir Marenić. Zbog epidemioloških mjera potrebno se ranije najaviti i rezervirati svoj termin, pozivom na broj mobitela 099/ 754 1000, poručili su iz OPG-a Dvojak. (www.icv.hr, bs)

 

Skip to content