Povodom blagdana Svih svetih na Gradskom groblju u Virovitici odana počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama

Povodom blagdana Svih svetih, u organizaciji Ureda državne uprave Virovitičko-podravske županije, na Gradskom groblju u Virovitici, položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata.

Počast umrlima i poginulima odalo je izaslanstvo Ureda državne uprave Virovitičko-podravske županije na čelu s predstojnicom Katarinom Boljevčan, Ministarstava branitelja, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova s načelnikom Policijske uprave Virovitičko-podravske Sinišom Kneževićem, Virovitičko-podravske županije predvođeno zamjenikom župana Darkom Žužakom, Grada Virovitice s gradonačelnikom Ivicom Kirinom, kao i mnogobrojne udruge proistekle iz Domovinskog rata.

Molitvu za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu, predvodio je Župnik Župe sv. Roka iz Virovitice fra Rozo Brkić. (virovitica.hr, vpz.hr)

 

 

Skip to content