Povjerenstvo Zelenog cvijeta Hrvatske turističke zajednice obišlo županijske i gradske kandidata

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nacionalno Povjerenstvo akcije „Zeleni cvijet”, obišlo je lokacije na području Virovitičko-podravske županije, koje kandidiraju za ovu prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice. Povjerenstvo je tako, obišlo Nacionalno Povjerenstvo akcije „Zeleni cvijet”, obišlo je lokacije na području Virovitičko-podravske županije, koje kandidiraju za ovu prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice. Povjerenstvo je tako, obišlo: Grad Orahovicu; Cvjetni park sa šetalištem Edithe Schubert na Trgu kralja Tomislava u Virovitici, Okućnicu privatne kuće Obitelji Fučkar u Ulici Pavla Radića u Virovitici, Turistički informativni centar i Turističku zajednicu općine Pitomača, Voćinsku poučnu stazu u Općini Voćin, a vidjeli su i seriju suvenira s etno motivima „Podravina i Slavonija”, autorice suvenira, Jasne Gojević iz Virovitica. Navedene kandidate, za Zeleni cvijet HTZ-a, nominirala je Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Inače, Povjerenstvo je u Virovitici dočekao i saborski zastupnik Josip Đakić, župan Tomislav Tolušić, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, direktor Turističke zajednice Grada Virovitice Josip Mikolčić.

Oni su u Virovitici obišli Cvjetni park sa šetalištem Edithe Schubert na Trgu kralja Tomislava u Virovitici, ali i Franjevački samostan, Župnu crkvu sv. Roka,… Podsjetimo, prošle godine, u kategoriji Djelatnik godine – hortikulturni djelatnik priznanje je od Hrvatske turističke zajednice dobila Nedjeljka Županić (Flora VTC d.o.o. Virovitica), dok je istodobno, Trgu kralja Tomislava u Virovitici, na kojem se nalazi „Cvjetni trg” za 0,1 bod izmaknulo prvo mjesto koje je pripalo zagrebačkom Zrinjevcu.

Podsjetimo, u posljednje četiri godine, s područja Virovitičko-podravske županije, „Zeleni cvijet” još su osvojili: „Poučna staza grofa Jankovića na Jankovcu” Parka prirode Papuk, „Okućnica obitelji Romić u Virovitici” i „Poštanski ured Središta pošta Virovitica”. (www.vpz.hr)

Skip to content