Potpisan Ugovor s tvrkom Viner d.o.o. o prodaji građevinske parcele u Poduzetničkoj zoni III

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i član uprave trgovačkog društva Viner d.o.o iz Virovitice Željko Valečić, potpisali su Ugovor o za kupnju parcele u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici površine 7.330 m². Spomenutim Ugovorom trgovačko društvo Viner d.o.o je dužno na kupljenom zemljištu izgraditi objekt namijenjen proizvodnoj djelatnosti.te zaposliti minimalno 6 novih djelatnika.
– Pod hitno moramo sagraditi novi poslovni objekt gdje ćemo širiti proizvodnju budući smo samo u proteklih desetak dana zaposlili još 11 djelatnika te je brojka zaposlenih sa 109 porasla na 120 zaposlenih, a do kraja godine namjeravaju zaposliti još 30-ak novih djelatnika rekao je prilikom potpisivanja Ugovora član uprave trgovačkog društva Viner d.o.o iz Virovitice Željko Valečić.
Gradonačelnik Ivica Kirin uz zahvalu naglasio je da će Grad Virovitica ovaj, kao i sve projekte do sada, pratiti od početka do njegove potpune realizacije. Na ovaj način obućarstvo se na velika vrata vraća u Viroviticu zaključio je gradonačelnik uz napomenu da je Grad poslao zahtjev u resorno ministarstvo da se u virovitici otvori obućarski smjer.
Vrijednost spomenute investicije prema riječima investitora iznosi 6.000.000,00 kuna, a početak gradnje očekuje se tijekom slijedeće godine.

Skip to content