Potpisan Ugovor o sufinanciranju radova na rekonstrukciji složene građevine zgrade budućeg Veleučilišta u Virovitici čija vrijednost iznosi 1.800.000,00 kuna

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, potpisali su Ugovor o sufinanciranju radova na rekonstrukciji složene građevine zgrade budućeg Veleučilišta u Virovitici. Iako je ovaj Ugovor vrijedan 1.800.000,00 kuna…U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, potpisali su Ugovor o sufinanciranju radova na rekonstrukciji složene građevine zgrade budućeg Veleučilišta u Virovitici. Iako je ovaj Ugovor vrijedan 1.800.000,00 kuna vrijednost cijelog projekta, iznosi 12.000.000,00 kn rekao je prilikom potpisivanja župan Tomislav Tolušić te zahvalio na znatnoj pomoći ministarstva u realizaciji ovog projekta kako Virovitičko-podravskoj županiji tako i Gradu Virovitici koji također sufinancira navedeni projekt. Na kraju je izrazio nadu da će i ova sredstva pomoći će da ovaj objekt bude jedan od najopremljenijih i najljepših objekata visokog školstva u Hrvatskoj.

Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Božidar Pankretić naglasio je izrazito dobru suradnju svojeg ministarstva s Virovitičko-podravskom županijom koja je produkt zajedničkog rada na mnogim projektima. Danas ulažemo u visoko školstvo odnosno znanje no moram napomenuti da imamo izuzetno dobru suradnju i na područjima komunalne infrastrukture što je vidljivo kroz primjer ulaganja u vodoopskrbu, što je izuzetno veliko ulaganje, kao i na veliku investiciju u navodnjavanje te zajedničkog kredita Europske investicijske banke EIB II rekao je između ostalog Pankretić te izrazio nadu da će se ovako dobro i sustavno nastaviti raditi i dalje kako bi se što više projekta pripremilo do 1. srpnja 2013. kako bi se što bolje iskoristila bespovratna sredstva fondova Europske unije.

Potpisivanju Ugovora su između ostalih nazočili i saborski zastupnici, Josip Đakić, Josip Salapić, Nevenka Majdenić, Zdenka Čuhnil, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, zamjenik župana Zdravko Dijaković, predsjednik Skupštine Josip Novogradec, dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici Vesna Bedeković, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije, Vesna Šerepac… (rc, kt)

Skip to content