POTPISAN UGOVOR: Novi nogostupi u ulicama Sajmište te Marka Oreškovića u Koriji; rekonstrukcija nogostupa u Ulici Ivana Zajca

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Kao što je i najavljeno, Grad Virovitica nakon velikih projekata kreće u obnovu cesta i nogostupa.

Gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je danas s Cestama d.d. Bjelovar Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i izgradnji nogostupa na području grada Virovitice.

Konkretno, riječ je o izgradnji nogostupa u Ulici Sajmište u Virovitici i Marka Oreškovića u Koriji te sanaciji nogostupa u Ulici Ivana Zajca u Virovitici.

Nogostup u Ulici Sajmište gradit će se od kraja postojećeg nogostupa uz Kaufland do spoja s postojećim nogostupom u Ulici Ivana Gundulića u dužini od 320 m. U Ulici Ivana Zajca predviđena je rekonstrukcija nogostupa od Vukovarske ulice do Ulice Vatroslava Lisinskog u dužini od 580 m, dok će se u Ulici Marka Oreškovića nogostup graditi od Nazorove ceste do parkirališta ispred Područne škole u Koriji u dužini 170 m.

Vrijednost radova je 622.865 kuna.

Inače, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima započeo je obilazak cesta po mjesnim odborima. Cilj je utvrditi stanje gradskih cesta i nogostupa, odnosno potrebne radove, kako bi se napravio financijski plan uređenja za sljedeće 4 godine. (virovitica.hr, fotografija: Ilustracija)

Skip to content