Potpisan Okvirni sporazum za gradnju 29 cesta i nogostupa na području grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon što je proveden postupak javne nabave te tvrtka Ceste d.d. Bjelovar bila najpovoljniji ponuditelj gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je Okvirni sporazum za sanaciju nerazvrstanih cesta i nogostupa na području grada Virovitice ukupne vrijednosti čak 7.634.811,00 kuna. Okvirnim sporazumom obuhvaćene su sljedeće ceste i nogostupi:

Radi se o sanaciji postojećih nogostupa u gradskim ulicama: Antuna Gustava Matoša, Vatroslava Lisinskog, Ferde Rusana, Matije Gupca, Kralja Petra Krešimira IV, Bečkoj ulici, Ivana Gundulića, Nikole Tesle, Zlatnog Polja, Đure Basaričeka, Ivana Gorana Kovačića, Tome Maretića, dr. Andrije Štampara te 30. svibnja u Milanovcu

Osim nogostupa planiraju se asfaltirati makadamske ceste: Rezovački vinogradi V. odvojak u Rezovcu, Svetog Antuna i Hrvatskih žrtava u Svetom Đurđu, nastavak Ulice Slavka Biondića u Rezovačkim Krčevinama, te sanirati kolnička konstrukcija u Ulici sv. Petra i Pavla u Golom Brdu i Bilogorskoj ulici u Podgorju.

Također, nekoliko cesta u gradu i prigradskim naseljima planira se presvući novim slojem asfalta: Ferde Rusana, Augusta Šenoe, Trg kralja Petra Svačića, Eugena Kumičića, Dobriše Cesarića i Mate Lovraka te Zadnji Jarak u Golom Brdu i Stari Rezovac u Rezovcu.

Uz navedeno sanirat će se i put od Ulice Slavka Biondića u Rezovačkim Krčevinama do Šumske ulice na cesti prema Jasenašu.

 

Skip to content