Potpisan novi ugovor za kupovinu građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni III

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas je Virovitici u prostorijama Gradske uprave potpisan Ugovor o kupoprodaji građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni III između Grada Virovitice i tvrtke Croatia osiguranje d.d., te su tako stvoreni uvjeti za izgradnju objekta stanice za tehnički pregled vozila.Danas je Virovitici u prostorijama Gradske uprave potpisan Ugovor o kupoprodaji građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni III između Grada Virovitice i tvrtke Croatia osiguranje d.d., te su tako stvoreni uvjeti za izgradnju objekta stanice za tehnički pregled vozila.
Tom prigodom gradonačelnik Kirin izrazio je veliko zadovoljstvo što je nakon otvorenja Poduzetničke zone III početkom ove godine započelo i njezino popunjavanje koje će u konačnici osigurati i nova radna mjesta što je u ovo krizno vrijeme izrazito važno. Posebno je naglasio i činjenicu da se je od potvrde izgradnje buduće autoceste na potezu od Bjelovara do Virovitice naglo porasla zainteresiranost potencijalnih investitora za grad Viroviticu, te najavio i za sutra zakazan sastanak u Hrvatskim auto cestama vezanim uz nastavak izrade dokumentacije za spomenutu autocestu.

Istakao je i mišljenje bankarskog sektora, što je osobito važno, da je Grad Virovitica jedan od najkonkurentnijih gradova u Republici Hrvatskoj što se tiče investiranja od samih cijena pa do brzine rješavanju potrebnih dozvola. Za navedeno zemljište površine 5982m² Grad Virovitica inkasirat će u svoju blagajnu 598.200,00 kuna, a sama investicija vrijedna je oko 7.000.000,00 kuna.

Skip to content