Potpisan još jedan Ugovor za prodaju parcela u virovitičkim poduzetničkim zonama – planirano zapošljavanje 32 novozaposlena radnika

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Ivica Kirin i direktor tvrtke Green energy projects d.o.o. Pavol Hlavač, nakon objavljenog javnog natječaja na koji se je javila samo spomenuta tvrtka, potpisali su Kupoprodajni ugovor o prodaji građevinskih parcela u Poduzetničkoj zoni Zapad 2. Na površini većoj od 2 ha tvrtka planira izgraditi kogeneraciju na drvnu bio masu za proizvodnju el. energije te zaposliti 32 novozaposlena radnika. Gradonačelnik Ivica Kirin nije krio zadovoljstvo što je Poduzetnička zona Zapad 2 dobila prvog poduzetnika.
– Kako svakodnevno tražimo potencijalne investitore za naše poduzetničke zone, u ovom slučaju navedeni investitor je tražio upravo ovakve uvjete kakvi se nalaze u Poduzetničkoj zoni Zapad 2 i iako je već imao drugih planova, upravo iz ovog razloga, našeg dobrog poslovnog odnosa te dobrih iskustava dosadašnjih investitora odlučio se je za Viroviticu. Rečeno sportskim rječnikom ostvarili smo pobjedu u posljednjim minutama i jednog doista značajnog poduzetnika, koji u Slovačkoj već ima energanu od 7 MW, uspjeli smo doslovno dovući u Viroviticu rekao je prilikom potpisivanja Ugovora gradonačelnik Ivica Kirin te izrazio mogućnost da ovo bude tek početak odlične suradnje koja bi uskoro mogla rezultirati i potpisom novih ugovora sa navedenim poduzetnikom.

Skip to content