Postavljene pločice u mjesnom domu u Čemernici

Ovaj tjedan mještani Čemernice dobrovoljnim radom postavili su 145m² keramičkih podnih pločica u velikoj sali u svom mjesnom domu. Kako nam je o svemu rekao predsjednik Vijeća mjesnog odbora Čemernice Miljenko Sabo keramičke pločice osigurao je Grad Virovitica… 1 1311594145Ovaj tjedan mještani Čemernice dobrovoljnim radom postavili su 145m² keramičkih podnih pločica u velikoj sali u svom mjesnom domu.

Kako nam je o svemu rekao predsjednik Vijeća mjesnog odbora Čemernice Miljenko Sabo keramičke pločice osigurao je Grad Virovitica, a složni mještani ovog prigradskog naselja spremno su se kao i mnogo puta do sada odazvali na ovakav vid radne akcije. Predsjednik Sabo najavio je i skoro uređenje sjenice iza mjesnog doma koja će služiti svim mještanima. Istaknuo je i da je ovim konačnim uređenjem velike sale mjesni dom gotovo u cijelosti uređen i uz nju sastoji se od prostorija u kojima se nalazi sanitarni čvor, prostorije koju koristi lokalni malonogometni klub „Meteor“ i prostorije za rad Vijeća mjesnog odbora.

3 1311594215Na kraju je u ime svih članova Vijeća mjesnog odbora Čemernice pozvao sve mještane da korite, ali i čuvaju sve ove sadržaje koji sada postoje u naselju te ih pozvao da se i dalje odzivaju na ovakve akcije kako bi im naselje bilo što ljepše i ugodnije za življenje.

Skip to content