Postanite član Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica potpuno besplatno!

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Svi Virovitičani koji do sada nisu bili učlanjeni u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Virovitica, a oduvijek su to željeli, povodom Dana grada Virovitice mogu to učiniti potpuno besplatno u virovitičkom hramu kulture!Svi Virovitičani koji do sada nisu bili učlanjeni u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Virovitica, a oduvijek su to željeli, povodom Dana grada Virovitice mogu to učiniti potpuno besplatno u virovitičkom hramu kulture! Riječ je o jednogodišnjem članstvu (365 dana) namijenjenom građanstvu koje do sada nije koristilo usluge ove ustanove u kulturi.

Besplatan upis građana održati će se na Dan grada Virovitice, 16. Kolovoza u vremenu od 8-20 sati. Prilikom upisa potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu ili indeks ukoliko je riječ o studentima. Ovo je prvi put u povijesti virovitičke knjižnice da se građani mogu besplatno upisati u knjižnicu, a sve zahvaljujući inicijativi ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, Višnji Romaj.

Osim toga, ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica danas je započeo Viroliber, tj. virovitički sajam knjiga na kojemu građani osim kupovine knjiga po iznimno povoljnim cijenama mogu besplatno razmjenjivati audio-video građu (cd-e, dvd-e…). Viroliber traje do 17. kolovoza.(vt.info)

Skip to content