Posjetom gradonačelniku I. Kirinu, Društvo „Naša djeca“ Virovitica započelo s obilježavanjem Dječjeg tjedna

Od 3. do 9. listopada u Hrvatskoj se obilježava Dječji tjedan koji je ove godine posvećen igri i zajedničkoj aktivnosti pod nazivom “Zavrti se, poskoči i u Dječji tjedan doskoči!”. U obilježavanje se već tradicionalno uključilo i Društvo „Naša djeca“ Virovitica koje je Dječji tjedan započelo posjetom gradonačelniku Ivici Kirinu.

Gradonačelnika su posjetili učenici 5. i 8. razreda Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju u pratnji učiteljica Ivane Pavelić Željke Barić koja je ujedno i predsjednica Društva „Naša djeca“. Uz gradonačelnika Kirina, djeci se pridružila i njegova zamjenica Vlasta Honjek-Golinac te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica. Nakon kratkog druženja, djeca su se u dvorištu Palače zabavila tradicionalnim dječjim igrama kao što su preskakanje užeta i „školica“.

Obilježavanje Dječjeg tjedna u Virovitici nastavlja se do subote u suradnji s Gradskom knjižnicom Virovitica, a glavna tema je igra.

309836630 1780751995626602 3498750689166275684 n

Cilj Društva „Naša djeca“ i nas kao učitelja je da osvijestimo da je igra najvažniji dio odrastanja i da poteknemo djecu da što više borave na svježem zraku i na taj način upotpune svoje slobodno vrijeme i ojačaju organizam, rekla je Željka Barić, predsjednica Društva „Naša djeca“ Virovitica.

Skip to content