Posjet savjetnice za narodne knjižnice Virovitičko-podravskoj županiji

Savjetnica narodne knjižnice mr. Sonja Tošić-Grlač koja djeluje pri Hrvatskom zavodu za knjižničarstvo bila je u dvodnevnom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji. U sklopu svog dvodnevnog posjeta savjetnica Tošić-Grlač zajedno…1 1255607665Savjetnica narodne knjižnice mr. Sonja Tošić-Grlač koja djeluje pri Hrvatskom zavodu za knjižničarstvo bila je u dvodnevnom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji.
U sklopu svog dvodnevnog posjeta savjetnica Tošić-Grlač zajedno sa voditeljicom Županijske matične službe Silvijom Perić obišla je Općinsku knjižnicu ”Matija Gubec” Suhopolje, Gradsku knjižnicu Slatina i Gradsku knjižnicu Orahovica kako bi stekla uvid u rad i razvoj ali i problematiku knjižnica s ciljem pravovremenog upoznavanja sa stanjem, te mogućnostima eventualnog širenja mreže knjižnica u Virovitičko-podravskoj županiji.

2 1255607665Dvodnevni posjet savjetnica Tošić-Grlač završio je radnim sastankom sa ravnateljicama knjižnica Virovitičko-podravske županije koji je održan u Gradskoj knjižnici Virovitica na kojem je voditeljica Županijske matične službe Silvija Perić iznijela Plan i program Matične službe VPŽ za slijedeću godinu, a nazočio mu je i pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice Antun Mihoković.

Skip to content