Ponovo se otvara trgovina mješovitom robom u Rezovačkim Krčevinama

Nakon što je zatvorena trgovina mješovitom robom mještani Rezovačkih Krčevina bili su primorani po najnužnije potrepštine odlaziti u trgovinu u Rezovac. To pitanje često puta se je postavljalo i na Vijeću građana posebno…1 1303282796Nakon što je zatvorena trgovina mješovitom robom mještani Rezovačkih Krčevina bili su primorani po najnužnije potrepštine odlaziti u trgovinu u Rezovac. To pitanje često puta se je postavljalo i na Vijeću građana posebno uzimajući u obzir činjenicu da je dosta mještana Rezovačkih Krčevina treće životne dobi i da im je odlazak u Rezovac iziskivao velike probleme i dodatne troškove.

Nakon bezuspješnih pokušaja da se iznađe rješenje sa bivšim zakupcem, Grad Virovitica je 29. ožujka 2011. raspisao javni natječaj za zakup poslovnog prostora na koji je pravovremeno pristigla ponuda Trgovačkog društva Vađenje pijeska i trgovina d.o.o., Rezovački put 21, zastupanog po direktoru Nedeljku Šariću koji je ponudio iznos od 7,42 kn/m² odnosno 445,00 kuna mjesečno za navedeni prostor površine 60 m².

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin naglasio je veliko zadovoljstvo činjenicom da će ubuduće mještani jednog od najudaljenijih prigradskih naselja napokon svoju kupovinu moći obavljati u svom naselju. 

Skip to content