Policijska uprava: Građanima na raspolaganju do 17 sati

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Policijska uprava virovitičko-podravska prilagodila je radno vrijeme službenika upravnih i inspekcijskih poslova strankama i drugim građanima i nakon završetka uredovnog radnog vremena. Tako će u Policijskom postajama Orahovica i Pitomača – jednom tjednom…Policijska uprava virovitičko-podravska prilagodila je radno vrijeme službenika upravnih i inspekcijskih poslova strankama i drugim građanima i nakon završetka uredovnog radnog vremena.
Tako će u Policijskom postajama Orahovica i Pitomača – jednom tjednom i to srijedom od 8 do 17 sati raditi referade za registraciju motornih vozila te za prijavništvo i osobne isprave.
Policijska postaja Slatina – dva dana u tjednu, srijedom i petkom od 8 do 17 sati radit će referade za registraciju motornih vozila i za prijavništvo i osobne isprave.
Sve referade u sjedištu Policijske uprave virovitičko-podravske u Virovitici radit će sve dane u tjednu od 8 do 17 sati.
Važno je napomenuti da građani s područja drugih gradova naše županije izvan radnog vremena policijskih postaja mogu doći podnijeti zahtjeve za putovnicu, vozačku i prometnu dozvolu, uvjerenje o prebivalištu građana, te oružani list u sjedište Policijske uprave virovitičko-podravske do 17 sati. Novo radno vrijeme primjenjivat će se od 2. studenoga.

(icv.hr/vpz.hr)

Skip to content