„Pogledom u dušu“ – izložba fotografija Rudija Vanđije

Poznati virovitički fotograf Rudi Vanđija jučer se je u Gradskoj knjižnici i čitaonici predstavio virovitičkoj publici svojom novom samostalnom izložbom (šestom po redu). U svojoj prepoznatljivoj pozi s fotoaparatom u ruci predstavio je četrdeset portreta bez dodatnog šminkanja i manipulacija dokazujući još jednom da za dobru fotografiju…Poznati virovitički fotograf Rudi Vanđija jučer se je u Gradskoj knjižnici i čitaonici predstavio virovitičkoj publici svojom novom samostalnom izložbom (šestom po redu). U svojoj prepoznatljivoj pozi s fotoaparatom u ruci predstavio je četrdeset portreta bez dodatnog šminkanja i manipulacija dokazujući još jednom da za dobru fotografiju nije neophodan skupocjen aparat i photoshop kao je to dobro primijetio i Goran Gazdek u predgovoru katalogu izdanom u toj prigodi.

Izložbu je otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice Željka Grahovac koja je uz čestitku za 25 godina uspješnog rada o autoru rekla i slijedeće „ Fotografije često puta najviše govore o samom čovjeku, a iz njih je vidljivo da Rudi ima posebnu dušu i iz svega nastoji „ispričati” nešto dobro”.
Svi koji ovih dana posjete Gradsku knjižnicu i čitaonicu sigurno neće požaliti što će moći uživati u ovoj doista odličnoj izložbi.

Skip to content