Poduzetnički impuls 2013. – II. ciklus

minpoNakon što je u petak, 15. veljače 2013. godine, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras predstavnicima Regionalnih razvojnih agencija predstavio Program poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2013., objavljen je i drugi ciklus natječaja.  Prezentaciji su prisustvovali i predstavnici VIDRA-e – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Neda Martić, voditeljica odjela za gospodarstvo i EU projekte, Dubravka Repić, viša stručna suradnica za gospodarski razvoj i EU projekte i Anita Tenžera, stručna suradnica za gospodarski razvoj i EU projekte.

Drugi ciklus natječaja je objavljen na web stranici Ministarstvo poduzetništva i obrta, a obuhvaća sljedeće mjere:

Mjera C – Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja

C1 – Poduzetničke zone
C2 – Tehnološki parkovi i poduzetnički inkubatori
C3 – Razvojne agencije i poduzetnički centri

Mjera D – Obrazovanje za poduzetništvo i obrte te očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta

D1 – Obrazovanje za poduzetništvo
D2 – Obrazovanje za obrte
D3 – Očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta

Pitanja vezana za Program poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2013. možete uputiti na besplatni info telefon: 0800/234505 te adresu e-pošte: pitanja@minpo.hr  ili u VIDRA-u – Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije!

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje za mjere iz Poduzetničkog impulsa, koju će voditi predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, u Virovitici će se održati 05. ožujka 2013. godine u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije od 11 sati.
Skip to content