Podijeljena uvjerenja polaznicima programa Koordinator ureda u sklopu projekta pretpristupne pomoći EU u okviru programa IPA IV Razvoj ljudskih potencijala

Danas je u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici održana ceremonija dodjele uvjerenja polaznicima programa Koordinator ureda u sklopu projekta pretpristupne pomoći EU Republici Hrvatskoj u okviru programa IPA IV  Razvoj ljudskih potencijala.

Cilj projekta bio je poboljšanje ključne i ostale kompetencije odraslih polaznika kroz modernizaciju postojećih i razvoj novih kratkih programa ustanova za obrazovanje odraslih, koji će im omogućiti da aktivnije sudjeluju na tržištu rada. Također, projekt je pomogao stvaranju regionalne mreže uspostavom i/ili nastavkom suradnje između ustanova za obrazovanje odraslih za razmjenu programa i njihovom suradnjom s lokalnim partnerima kako bi se obuhvatile potrebe odraslih korisnika. Korisnici su dobiti priliku raditi sa stručnjacima i tako stekli potrebne vještine i kompetencije za daljnji rad ili poboljšanje prilika za zapošljavanje.

Projekt « Office manager the new perspective » proveden je od studenog 2010. godine, a uvjerenja koja su danas podijeljena potvrda su stečenog znanja i vještina, svim uspješnim polaznicima programa rekao je između ostalog na današnjoj ceremoniji Bruno Trstenjak sa Međimurskog veleučilišta koje je bilo partner u provedbi projekta kao i Visoka škola za menadžment u informatici i turizmu u Virovitici ispred koje je dobitnicima uvjerenja čestitala dekanica Visoke škole Vesna Bedeković.

Uvjerenja su dobili Marina Bartulović, Marina Čolić, Dijana Dević, Tomislav Hegedušić, Vesna Janeš, Danijela Jegdić, Vesna Kerment Đukić, Jelena Kolesarić, Sanja Krašovec, Tajana Kukić, Biljana Lančić, Ksenija Malčec, Vatroslav Markus, Sandra Medved, Matej Mihelčić, Andrijana Mikac, Dragana Mlikota, Snežana Paripović, Simona Relić, Dijana Škaro, Ana Špoljarić, Marija Toplak, Ana Vargović, Ivana Vezmarović, Ivan Vrbek, Luka Zrnić, Sanja Hajoš, Martina Hečimović, Sunčica Solić i Ema Španović.
Podijeli uvjerenja nazočila i predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Lahorka Weiss.

Skip to content