Počinje izgradnja trgovačkog centra „Park & Shop“

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Današnjim potpisom ugovora između investitora Saluto d.o.o. iz Splita i izvoditelja radova tvrtke Lavčević d.d. započinje izgradnja trgovačkog centra „Park & Shop u Osječkoj ulici. Investicija je to vrijedna preko 7 milijuna eura, a na površini preko 6100 m2…Današnjim potpisom ugovora između investitora Saluto d.o.o. iz Splita i izvoditelja radova tvrtke Lavčević d.d. započinje izgradnja trgovačkog centra „Park & Shop u Osječkoj ulici. Investicija je to vrijedna preko 7 milijuna eura, a na površini preko 6100 m2 uz mnoštvo poznatih brandova smjestit će se i veliki centar robe dnevne potrošnje. Uz ugostiteljske objekte te autopraonicu, izgrađeno će biti i veliko popratno parkiralište.

Prije sklapanja ugovora o izgradnji, prisutnima se obratio i gradonačelnik Ivica Kirin koji je naglasio da su ovakve investicije najbolji primjer borbe protiv ekonomske recesije te kako je Grad Virovitica ponudio najbolje uvjete potencijalnim investitorima te je jedan od najkonkurentnijih gradova.
Predstavnik investitora Saluto d.o.o. Vedran Malenica izrazio je zadovoljstvo brzinom gradske administracije i izdavanjem dozvola, te da je ponosan što tvrtka može investirati u Viroviticu. Uz mnoštvo projekata koje tvrtka trenutno ima na području cijele države, Viroviticu je istaknuo kao jedan od najvažnijih projekata.
Predstavnik izvođača Lavčević d.d. Stipe Gulić također je izrazio zadovoljstvo što tvrtka koju predstavlja sudjeluje u ovom projektu kao izvođač, te je naglasio kako je siguran da će se svi radovi uspjeti izvesti do kraja godine.

Naime početak radova planiran je za 15. srpnja 2011., dok se otvorenje ovog trgovačkog centra očekuje krajem ove godine. Otvorenjem ovog objekta zaposlit će se i preko 100 osoba.

Skip to content