Početna konferencija VIBA Youth projekta sufinanciranog od strane EU

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

1. i 4 lipnja 2010. god. u Virovitici i Barcsu je održana početna konferencija projekta VIBA Youth sufinanciranog od strane EU, a u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska-Mađarska. Na konferenciji su prisustvovali članovi…1. i 4 lipnja 2010. god. u Virovitici i Barcsu je održana početna konferencija projekta VIBA Youth sufinanciranog od strane EU, a u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska-Mađarska. Na konferenciji su prisustvovali članovi implementacijskog tima iz Grada Virovitice, Barcsa i Razvojne agencije Sjever. Članovi implementacijskog tima su se na konferenciji dogovarali oko daljnjih manifestacija koje će se održavati u Gradu Virovitici i Gradu Barcsu.

Glavni cilj projekta je omogućiti mladima iz prekograničnog područja da se upoznaju, odnosno zajednički organiziraju razne kulturne, zabavne, sportske i ostale sadržaje koji ih zanimaju.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 100.270 eura ili 732.000 kuna, a implementacijski rok s ciljanom dobnom skupinom od 10 do 30 godina je 12 mjeseci.
Projekt uključuje 11 prekograničnih događanja, odnosno manifestacija koje će biti organizirane kroz radionice i kampove.
Sljedeći poziv na podnošenje projektnih prijedloga IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska raspisuje se 10.lipnja 2010. godine.

Dodatne informacije kao i popis projekata kojima su dodijeljena sredstva, moguće je pronaći na internetskim stranicama Programa (http://www.hu-hr-ipa.com/hr/projekti).

Skip to content