Početna konferencija projekta ”Znanjem do promjena”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Početnom konferencijom održanom 28.01.2015. godine u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici, javnosti je predstavljen projekt ”Znanjem do promjena”.
Nositeljica projekta je udruga S.O.S. Virovitica, a partneri na projektu su Udruga žena ”Hera” iz Križevaca i Centar za podršku i razvoj civilnog društva ”Delfin” iz Pakraca. Projekt u vremenskom trajanju od 14 mjeseci i ukupne vrijednosti 749.957,00kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda (ESF) i Ured za udruge Vlade RH.
Konferenciji je prisustvovalo 30-ak predstavnika institucija, ustanova i organizacija civilnog društva koji su imali priliku upoznati se s djelovanjem i radom organizacija uključenih u provedbu projekata te planiranim aktivnostima kojima će se ostvariti ciljevi projekta.
Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga te jačanja partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga. Aktivnosti koje će se provesti u sklopu projekta su jačanje kapaciteta OCD-a za pružanje socijalnih usluga i izrada vodiča pružatelja socijalnih usluga na području VPŽ, PSŽ i KKŽ; umrežavanje i povezivanje organizacija civilnog društva i lokalnih dionika; pružanje stručne pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju i organizacija i provođenje aktivnosti promocije projekta.

Skip to content