Početak radova na novom pogonu obrta MONT RIVIĆ, u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici

Saborski zastupnik Josip Đakić i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin zajedno sa svojim suradnicima danas su obišli početak radova na novom pogonu tvrtke MONT RIVIĆ u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici koje će izvesti tvrtka NIKOLA d.o.o. iz Virovitice.1 1253184448Saborski zastupnik Josip Đakić i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin zajedno sa svojim suradnicima danas su obišli početak radova na novom pogonu tvrtke MONT RIVIĆ u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici koje će izvesti tvrtka NIKOLA d.o.o. iz Virovitice.
Tom prigodom vlasnik obrta Jadranko Rivić istakao je da će se nakon izgradnje ovog pogona u kojem je predviđeno da će se zaposliti 11 ljudi znatno upotpuniti postojeća ponuda u njihovom prodajnom salonu koji je uređen po najvišim standardima i jedini je takav izložbeni salon stolarije u Virovitičko-podravskoj županiji s ciljem da se u konačnici postane vodeći proizvođač vratnih krila u RH.

2 1253184449Gradonačelnik Kirin uz čestitke Jadranku Riviću između ostalog naglasio je da je Poduzetnička zona II koja se prostire na 6.7 ha već gotovo popunjena, a uskoro će se završiti i Poduzetnička zona III za koju već postoji nekoliko zainteresiranih investitora.
Saborski zastupnik Josip Đakić posebno je istakao činjenicu da zahvaljujući odličnom radu gradonačelnika Kirina i Gradske uprave danas više ne događaju slučajevi da se od resornih ministarstava dobiju sredstva koja se kasnije ne mogu utrošiti, pa moraju biti vraćena nazad.
Sada imamo Poduzetničke zone s kompletnom infrastrukturom što je osnovni preduvjet za gradnju novih pogona i otvaranje novih radnih mjesta što će posebno doći do izražaja kada dođe Autocesta A-13 Vrbovec-Bjelovar-Virovitica, rekao je na kraju Josip Đakić.

Skip to content