Početak radova na izgradnji Studenskog restorana i caffe bara u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

 

Nakon što su potpisani ugovori o izvođenju radova na izgradnji Studentskog restorana i caffe bara u Virovitici te stručnim nadzorom nad građevinom, dogovoren je i datum početka radova. Simboličnim postavljanjem temeljnog kamena, 1. listopada, označit će se početak radova na izgradnji Studentskog restorana i caffe bara. Studentska “menza” biti će na prostoru bivše vojarne, nasuprot Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici objedinjujući tako studentski kompleks i nudeći studentima puno bolje uvjete. Izgrađeni restoran riješiti će problem prehrane i značajno će se podići nivo kvalitete studiranja u Virovitici te će studenti koji se ovdje obrazuju, imati uvjete kao u većim sredinama.
– Na jesen iduće godine, Virovitica će imati svoj Studentski restoran – najavio je virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić na sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije koja je održana prije nepuna 4 mjeseca.
Početkom lipnja počeli su pripremni radovi, ishođena je lokacijska dozvola, a planirani završetak radova je 1. kolovoz 2013. godine. Ukupna bruto površina je oko 500m2, a vrijednost investicije 3,4 milijuna kuna. (www.vpz.hr)

Skip to content