Počelo prvenstvo u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi:Rezovac i Virovitica slavili na gostovanjima u Voćinu i Gornjem Bazju

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Prošle sezone najgledanija Prva županija liga u RH, započela je s novim izdanjem. Na startu, gledatelji su mogli vidjeti nekoliko zanimljivih dvoboja. Tako je povratnik u prvoligaško društvo, Virovitica, slavila u Gornjem Bazju nad Bratstvom, dok je branitelj naslova Rezovac…Prošle sezone najgledanija Prva županija liga u RH, započela je s novim izdanjem. Na startu, gledatelji su mogli vidjeti nekoliko zanimljivih dvoboja. Tako je povratnik u prvoligaško društvo, Virovitica, slavila u Gornjem Bazju nad Bratstvom, dok je branitelj naslova Rezovac tri boda donio s gostovanja u Voćinu. Od klubova s područja grada Virovitice neuspješan je bio samo Omladinac iz Korije koji je poražen od DOŠK-a.

Rezultati 1. kola: Lukač 05 – Turanovac 2:0, Voćin – Rezovac 1:3, Pitomača – Gradina 1:1, Bilogora – Mikleuš 1:1, Mladost (Čač) – Crnac 5:1, Munja – Standard 2:0, DOŠK – Omladinac 3:1, Bratstvo – Virovitica 2:3. 

Skip to content