Počeli upisi u dramski studio Kazališta Virovitica

Započeli su upisi u Dramski studio Kazališta Virovitica za sezonu 2014/2015. te će trajati do 31. rujna. Polaznici su podijeljeni u tri grupe prema uzrastu i to :
2. – 4. razred – mlađa grupa
5. – 8. razred – starija grupa
1. – 4. razred -srednjoškolci

Grupe se sastaju jednom tjedno po 2 školska sata, mjesečno 4 puta u prostoru Kazališta Virovitica uz voditeljstvo Snježane Lančić- Prpić. Dosadašnji polaznici trebaju obnoviti upis u novu sezonu. Više informacija možete dobiti na kontakt broj tajništva Kazališta 033/ 721-330.

Tijekom boravka u Dramskom studiju, polaznici kroz igru svladavaju razne zanimljive i atraktivne oblike grupnog i individualnog dramskog rada, ali i opće odgojno-obrazovne zadatke koji pridonose osobnom razvoju i stjecanju kulturnih navika. Tijekom pohađanja kod polaznika se razvija verbalno izražavanje, imaginacija, opažanje, doživljavanje, osjetilnost i izražajnost, zatim smisao za osobno javno nastupanje te druženje i zajednički rad. Polaznici imaju priliku upoznati i razviti svoje govorne izražajne mogućnosti. Rad se sastoji od vježbi disanja, glasa i govora te stvaralačkih zadataka koji se ostvaruju kroz individualne recitacije i monologe, zborsko recitiranje i pripovjedanje te predstavu na kraju sezone.

Skip to content