Počele stizati prve prijave za 25. međunarodni sajam Viroexpo koji će se u Virovitici održati od 13. do 15. ožujka

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Pet mjeseci prije početka održavanja, počele su stizati prve prijave za jubilarni 25. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2020 koji će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka 2020. godine uz Zemlju partner – Njemačku.

Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima, nosi dodatak ”sajam s dušom”. Viroexpo 2019. se održao u novom prostoru, Multifunkcionalnoj hali koja je izgrađena sredstvima Ministarstva poljoprivrede, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, a u sklopu Projekta za Slavoniju, Baranju i Srijem. Na novoj lokaciji, sajam je dobio trajno rješenje, uz dodatan i lakodostupan parking, te se još više približio građanima, izlagačima i posjetiteljima kojih je na zadnjem sajmu bilo – 31.170.

Već godinama, sajam uspješno organiziraju: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.. Prijavni obrazac se može pronaći na internetskoj stranici sajma www.viroexpo.hr, te OVDJE i OVDJE. (www.vpz.hr, Fotografija: Matija Rođak)

Skip to content