Počela izgradnja 10 novih ZABA dječjih igrališta u gradu Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ovih dana započeli su radovi na izgradnji 10 novih ZABA dječjih igrališta u gradu Virovitici. Nakon prošlogodišnje izgradnje 4 ZABA dječja igrališta (kod Osnovne škole IBM, Područne škole u Čemernici, u Rezovcu i kod Državnog arhiva) ove godine planira se izgraditi još 10 novih ZABA dječjih igrališta…Ovih dana započeli su radovi na izgradnji 10 novih ZABA dječjih igrališta u gradu Virovitici.
Nakon prošlogodišnje izgradnje 4 ZABA dječja igrališta (kod Osnovne škole IBM, Područne škole u Čemernici, u Rezovcu i kod Državnog arhiva) ove godine planira se izgraditi još 10 novih ZABA dječjih igrališta: na Trgu Ante Starčevića, kod crkve u Taborištu, u ulicama Dobriše Cesarića, Ivana Gundulića, Zlatnog polja, Kraševom naselju, Južnom bloku, te u prigradskim naseljima Rezovačkim Krčevinama, Golom Brdu i Milanovcu rekao nam je prilikom obilaska radova gradonačelnik Grad Virovitice Ivica Kirin.

Gradonačelnik je izrazio veliko zadovoljstvo do sad obavljenim radovima ponajviše zbog činjenice da je već gotovo pri kraju izgradnja dječjeg igrališta u ulici Zlatnog polja, u poodmakloj fazi je i izgradnja dječjeg igrališta na Trgu A. Starčevića, a počela je i izgradnja dječjih igrališta na kraju Gundulićeve ulice i u Rezovačkim Krčevinama. Na kraju se je još jednom zahvalio Zagrebačkoj banci d.d. što je prepoznala ovaj projekt Grada Virovitice i izdvojila još 1.500.000,00 kuna za ova igrališta.

Skip to content