Pobjeda VIRO Virovitice nad Tatran Prešovom iz Slovačke

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

img_7644Osmi po redu Međunarodni turnir za mlađe kadete Virovitica 2014. na kojemu nastupa 8 momčadi nastavio se utakmicama u skupinama. Viro Virovitica je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić poražena od Zagreba Croatia osiguranja sa 23:13. Najefikasniji u redovima Virovitičana bili su Luka Moslavac i Krešimir Godeč sa po tri postignuta pogotka. Bio je to dvoboj “mačke i miša”. Domaći nisu imali nikakve izglede za uspjeh.
U drugom susretu izabranici trenera Damira Vašarevića su slavili protiv slovačkog Tatrana iz Prešova sa 20:14. Najbolji strijelac je bio Antonio Starčević s devet postignutih golova, a Luka Moslavac je postigao sedam. Viro Virovitici je trebala pobjeda od deset golova razlike kako bi se zatvorio krug (Tatran, Viro Virovitica, Partizan) u kojem bi oni bili najbolji. Utakmicom su nepotrebno često dominirale visoke tenzije koje su na kraju i eskalirale. Teško je utvrditi tko je prvi počeo i tko je koga “prvi ili jače”. No, na tribinama smo primijetili neke od roditelja kako sve bilježe video kamerom, pa smo sigurni da će video isječci pokazati tko je doista koga.
Inače, natjecanje se nastavlja u 16 sati u dvorani Tehničke škole utakmicama razigravanja za plasman, a Viro Virovitica će u 17 sati u malom polufinalu igrati protiv NEKA Academy iz Mađarske.
Preostali rezultati su: Tatran Prešov – Partizan Beograd 25:21, Partizan Beograd – Zagreb 25:26, Celje Pivovarna Laško – NEKA Academy 23:18, ŠR Karlovac – RA Balić-Metličić 14:19, RA Balić-Metličić – Celje Pivovarna Laško 25:25, NEKA Academy – ŠR Karlovac 20:25.

Skip to content