Pločica s kućnim brojem može se nabaviti i u Gradu Virovitici po cijeni od 28,39 kuna

Na 68. sjednici kolegija gradonačelnika razmotrena je Odluka o naknadi za izradu i nabavu pločica s brojem zgrade. Ovom Odlukom utvrđena je naknada za izradu i nabavu pločica s kućnim brojem koju su dužni plaćati vlasnici odnosno korisnici zgrade….Na 68. sjednici kolegija gradonačelnika razmotrena je Odluka o naknadi za izradu i nabavu pločica s brojem zgrade. Ovom Odlukom utvrđena je naknada za izradu i nabavu pločica s kućnim brojem koju su dužni plaćati vlasnici odnosno korisnici zgrade.

Izrada pločica u 2011. godini povjerava se tvrtki CRTORAD VARAŽDIN, a naknada za izradu i nabavu jedne pločice  s kućnim brojem iznosi 28,39 kuna.

Kako nam je u svezi navedenog rekao privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement u postupku prikupljanja ponuda, kako bi se utvrdila naknada, ponude su zatražene od 7 ponuditelja. Dostavljene su cijene ponuda za izradu kućnih brojeva od pet ponuditelja od kojih je najjeftinija bila ponuda tvrtke CRTORAD VARAŽDIN čija je ukupna cijena pločice s kućnim brojem iznosila 28,39 kuna.

Privremeni pročelnik Klement iskoristio je ovu prigodu da pozove sve građane koji nemaju ovu pločicu da ju mogu nabaviti u Gradu Virovitici u Upravnom odjelu za komunalne poslove i graditeljstvo (Stjepana Radića 5/1) po navedenoj cijeni, ali da ju mogu nabaviti i na drugom mjestu ukoliko to žele uz uvjet da na pločici mora biti plava podloga sa bijelim natpisom na kojoj se mora nalaziti samo kućni broj, ali ne i naziv ulice.

Skip to content