Plesni turnir u standardnim i latino-američkim plesovima u Virovitici

U organizaciji Plesnog centra Virovitica i Hrvatskog sportskog plesnog saveza, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici održan je plesni turnir u standardnim i latino-američkim plesovima. Pokrovitelji turnira bili su Grad Virovitica i Virovitičko-podravska županija.

Prednatjecanje Međunarodnog bodovnog turnira započelo je već u jutarnjim satima, a finalni dio natjecanja, koje je otvorio gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin u nazočnosti mnogobrojnih gledatelja, održalo se u večernjim satima. Najbolji u kategoriji “odrasli” u standardnim i latino-američkim plesovima bili su Bruno Gale i Lora Lonić iz Plesnog centra Takt iz Varaždina, dok su u kategoriji starija mladež najbolji bili Jurica Kavran i Tihana Vusić iz Sportskog plesnog centra Varaždin.

Dobre rezultate imao je i Plesni centar Virovitica, Petar Turnaj i Ana Medved u kategoriji “mlađi osnovci” osvojili su 3. mjesto u standardnim i 5. mjesto u latino-američkim plesovima, dok su Leo Jovanović i Emma Klarić u kategoriji “mlađa mladež” bili drugi u standardnim i latino-američkim plesovima.

Virovitičanin Stribor Badanjek koji pleše sa Mineom Hruševar za Plesni klub Bolero iz Zagreba u kategoriji “odrasli” osvojio je 3. mjesto u standardnim i 2. u latino-američkim plesovima. (www.icv.hr;

Skip to content