Pjesmom i plesom “Nazori” proslavili Dan škole, najučenik je Domagoj Sedlaček

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U Gradskom kazalištu Virovitica jučer (petak) je svečanim programom obilježen Dan škole Vladimir Nazor Virovitica.

Pred prepunim gledalištem osnovnoškolci su ponosnim roditeljima i mentorima kroz pjesmu, ples i medalje pokazali sav trud koji su ulagali u svoje obrazovanje u školskoj godini koja se primiče kraju.

Ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora Virovitica otvorila je program te goste, među kojima su bili i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac, pozdravila s nekoliko riječi.

Između predstavljanja čak 173 učenika koji su ostvarili izvanredne rezultate na smotrama te županijskim i državnim natjecanjima, pozornicom su žarili i palili učenici koji su kroz pjesmu i ples, vođeni mentoricama Katarinom Margetić, Antonijom Čevelak i Irinom Lukaš, izmamili ovacije i glasan pljesak. Ovacije i veliki pljesak izazvao je i Domagoj Sedlaček, koji je primio nagradu za najučenika škole.

Veliki pljesak zaslužili su i učitelji mentori koji su zasigurno odigrali veliku ulogu u svim osvojenim medaljama učenika na mnoštvu raznih natjecanja. Ravnateljica je i djelatnicima škole koji su slavili jubilarne obljetnice rada dodijelila nagrade.

Stvarno sam ponosna i zadovoljna svojim učenicima i učiteljima koji svojim radom i odgovornošću doprinose ugledu škole i pokazuju što sve mogu te vjerujem da će iduće godine rezultati biti isti ovakvi ako ne i bolji – zaključila je ravnateljica S. Samac. (www.icv.hr, ea, foto: E. Aragović)

Skip to content