PITANJA VEZANA UZ PROPUSNICE Od ponedjeljka, svaki dan od 8.00 do 22.00 sata, djelatnici VPŽ na 033/743-112 dežurat će i odgovarati na upite

Od ponedjeljka, 21. prosinca, svaki dan od 8,00 do 22,00 sata, djelatnici Virovitičko-podravske županije dežurat će odgovarajući na sva pitanja koja vas zanimaju vezano za Propusnice.

Svi oni kojima one budu trebale, a sukladno Odluci i Uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, dobit će Propusnice u najkraćem mogućem roku – naglasio je načelnik Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije Marijo Klement.

Broj telefona, na koji će stanovnicima Virovitičko-podravske županije, djelatnici Županijske uprave odgovarati na pitanja je 033/743-112. Osim toga, svi zainteresirani se mogu javiti i na e-mail adrese, propusnice@vpz.hr te stozer@vpz.hr s upitima na koje će im biti odgovoreno. Propusnice će biti potrebne od srijede 23. prosinca.

Sličan call centar Virovitičko-podravska županija je ustrojila i prilikom prvog vala korona virusom.

– Mi smo uvijek na usluzi našim građanima, kojima trebaju točne i pravodobne informacije, a u ovom slučaju propusnice. Borba protiv korona virusa je bitka svih nas, hvala svim stanovnicima naše županije koji se pridržavaju mjera i svima onima koji nas danonoćno brane, našim liječnicima, medicinskim sestrama, svom medicinskom osoblju – zaključio je župan Andrović.

Kako možete dobiti Propusnicu, pod kojim uvjetima, tko na nju ima pravo, možete doznati OVDJE.

Proces izdavanja e-Propusnice:

  • U internetskom pregledniku upišite adresu https://epropusnice.gov.hr
  • Odaberite listu vjerodajnica, kao i prilikom svakog drugog pristupa sustavu
  • Potvrdite svoje podatke
  • Ulaskom u korisničko sučelje, izaberite jednu od opcija: zahtjev za propusnicom, pregled propusnica ili pregled zahtjeva
  • Ukoliko želite predati zahtjev za izdavanjem propusnice, ispunite tražene podatke te potvrdite zahtjev
  • Nakon odobrenja, vaša e-Propusnica bit će vidljiva u pdf formatu (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)
Skip to content