Paula Rakijašić putuje u Nizozemsku na Europsko prvenstvo u krosu, mnogo uspjeha poželio joj je zamjenik gradonačelnika Damir Marenić

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Članica Atletskog kluba Virovitica Paula Rakijašić putuje u Tilbur, Nizozemska, gdje će ove nedjelje, 9. prosinca, kao dio juniorske ženske ekipe braniti boje Hrvatske na Europskom prvenstvu u krosu.

Tim povodom, Paulu, njenog trenera Sinišu Špiranca i predsjednicu Atletskog kluba Virovitica Jasnu Mišnić-Rakijašić, ugostio je zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić koji je u ime gradonačelnika Ivice Kirina te svoje osobno poželio Pauli mnogo uspjeha na predstojećem natjecanju istaknuvši kako ne sumnja da će ova mlada atletičarka na najbolji mogući način predstaviti i naš Atletski klub i Grad Viroviticu.

Inače, Paula je u lipnju ove godine na juniorskom prvenstvu Balkana u Istanbulu osvojila drugo mjesto u utrci na 1500 metara, na Prvenstvu Hrvatske u krosu zauzela je treće mjesto, dok je u pojedinačnom prvenstvu HALS-a osvojila zlato u utrci na 3.000 metara te je tako petu godinu za redom proglašena prvakinjom HALS-a. (virovitica.hr; fotografije: M. Bašić)

Skip to content