Patricija Sirovica prva beba u 2008. godini

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Prva beba rođena 2008. godine u Virovitičko-podravskoj županiji jePatricija Sirovica, a na svijet je došla jučer, 1. siječnja, u 14 satii 25 minuta. Beba je teška 4450 grama i dugačka 52 centimetra. MalaPatricija prvo je dijete u obitelji Sirovica, a majku Melitu (24) izJosipova kod Slatine porodio je dr. Dražen Koledić.Prva beba rođena 2008. godine u Virovitičko-podravskoj županiji je Patricija Sirovica, a na svijet je došla jučer, 1. siječnja, u 14 sati i 25 minuta. Beba je teška 4450 grama i dugačka 52 centimetra. Mala Patricija prvo je dijete u obitelji Sirovica, a majku Melitu (24) iz Josipova kod Slatine porodio je dr. Dražen Koledić.

Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak posjetio je danas Opću bolnicu Virovitica, gdje je čestitao majci na novorođenom djetetu, zaželjevši cijeloj obitelji Sirovica puno zdravlja, sreće i uspjeha u životu.

Gradonačelnik Kožnjak je majku prve bebe u 2008. godini darivao prigodnim poklonima i novčanim iznosom od 2.000 kuna koji će obitelji, u prvim danima roditeljstva, i više nego dobro doći. Današnjoj posjeti, među ostalima, nazočili su i ravnateljica Opće bolnice Virovitica dr. Ana Bajer Feketić, dr. Ivica Žerjal, dr. Ratomir Hasan i dr. Hrvoje Brijačak. (vo)

Skip to content