Parkirnu kartu u Virovitici od siječnja možete kupiti putem aplikacije PayDo bez dodatnih naknada

Gradska tvrtka Poslovni park uvela je novi sustav naplate parkiranja, čime je stala uz bok većim gradovima u Hrvatskoj.

Riječ je o mobilnoj i mrežnoj aplikaciji PayDo kojom se od sada i u Virovitici može brzo i jednostavno platiti parking. Može se početi koristiti u samo par minuta tako da je korisnik preuzme na pametni telefon te se registrira. Aplikacija vodi kroz sve potrebne korake prijave.

Nakon registracije, korisnik ulazi u elektronički informacijski sustav, a kartu plaća kreditnim ili debitnim karticama. Donijeli smo novi cjenik karti u kojima se cijena karte smanjuje za GSM naknadu, odnosno, ukidamo veću cijenu koja se odnosi na GSM operatere pa će cijena karte biti ista i za plaćanje SMS-om te putem aplikacije PayDo, rekao je direktor tvrtke Poslovni park Matija Mustač.

Sama aplikacija i registracija u sustav su besplatne, a korisnik na ovaj način plaća samo cijenu parkirne karte. Prednost aplikacije je i zajednički račun pa jedan račun nakon registracije može koristiti više osoba, članovi obitelji i prijatelji.
PayDo omogućuje kupovinu ne samo jednokratne parkirne karte, nego i dnevnu, tjednu, mjesečnu i godišnju kartu, a osim fizičkih osoba, aplikaciju mogu koristiti i tvrtke.

Karte se mogu kupiti klikom na poveznicu: https://app.paydo.hr/odabir_karte/virovitica/

(virovitica.hr, icv.hr; fotografija: Ilustracija)

Skip to content