Panonsko-bilogorski MTB maraton po sedmi put promovirao prirodne ljepote virovitičke okolice

U povodu Dana Virovitičko-podravske županije, Klub za ekspedicionizam i sport – KEKS, uz podršku VPŽ, Grada Virovitice, Sportske zajednice VPŽ, Policijske uprave Virovitičko-podravske i Sportske zajednice grada Virovitice, jučer (subota) organizirao je 7. rekreativni panonsko – bilogorski MTB maraton.

Start maratona bio je na parkiralištu Veleučilišta u Virovitici. Utrka na 45 kilometara imala 1.150 metara uspona, dok je ona na 25 kilometara imala 600 metara uspona. Cilj je bio na vrhu Bilogore, tako da su se natjecatelji rekreativno vraćali na start prigradskim i gradskim ulicama.

– Na ovogodišnjoj utrci sudjelovalo je stotinjak biciklista zaljubljenika u prirodu iz svih krajeva kontinentalne Hrvatske. Zadovoljni smo odazivom i već se pripremamo za iduću utrku – rezimirao je tajnik KEKS-a Goran Jurković.

Nagrade najboljim natjecateljima podijelili su virovitičko-podravski župan Igor Andrović i zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac.

– Izuzetno smo ponosni na već sedmi biciklistički Panonsko-bilogorski MTB maraton. Ovo je odličan načina za obilježavanje Dana Virovitičko-podravske županije i promoviranje ljepota našeg kraja – poručio je na kraju virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Utrka na 25 km

muškarci 18-30

1.Patrik Bogović

2.Mateo Hudoletnjak

3.Karlo Buti

muškarci 30-40

1.Matej Skuzin

2.Saša Jeftinić

3.Ivan Pintera

muškarci 40-50

1.Igor Bajser

2.Nikola Canjuga

3.Davor Karas

muškarci 50+

1.Damir veger

2.Saša Leš

3.Krešimir Pavičić

žene

1.Lorena Škalac

2.Petra Klemen

3.Ivana Horvat

eBike

1.Mihael Rengel

2.Bruno Volejnik

 

Utrka na 45 km

muškarci 18-30

1.Denis Bogović

muškarci 30-40

1.Igor Acs

2.Josip Žugec

3.Ante Čakarić

muškarci 40-50

1.Damir Kukec

2.Davor Ružić

3.Daniel Orel

muškarci 50+

1.Ivan Udorović

žene

1.Kristina Lukačević

2.Mateja Alilović

(www.icv.hr, mš; foto: K. Toplak, M. Šolc)

Skip to content