PANEL RASPRAVA Mladi i uspješni virovitički poduzetnici govorili o svojim iskustvima kod pokretanja vlastitog posla

Savjet mladih grada Virovitice organizirao je u virovitičkoj Gradskoj knjižnici i čitaonici panel raspravu „Mladi poduzetnici“ na kojoj su oni koji se dvoume oko pokretanja vlastitog posla mogli čuti iskustva s kojima se susreću mladi i danas uspješni poduzetnici. Ispred Grada Virovitice panelu je nazočio pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Siniša Palm.

O svojim idejama i potezima kojima su sami kreirali uspješan poslovni put govorili su Ivan Đurđević (Autodijelovi Đurđević), Daria Klimek (Poklon galerija Ad Astra), Tomislav Martinušić (Standing d.o.o.), Sanja Mijac (gastroblogerica – blog „Domaćica“) te Dunja Milinović (Kozmetički salon Ideal).

Ovi mladi, uspješni Virovitičani na panelu su govorili o tome kako su se odlučili na pokretanje vlastitog posla, na koje su prepreke nailazili, što ih motivira da idu dalje, kako se nose s konkurencijom… Zaključak panela bio je da se uspjeti može uz dovoljno motivacije i odlučnosti.

– Ova panel rasprava organizirana je s ciljem da se mladim ljudima približi ideja pokretanja svog posla, da vide kako funkcionira poslovanje, sam početak osnivanja i svakodnevnog rada. Htjeli smo pokazati da svatko može uspjeti u onome što želi, a ovi poduzetnici su primjer mladih osoba koji su uspješno realizirali svoje ideje – rekla je Mirela Krmpotić, predsjednica Savjeta mladih grada Virovitice. (virovitica.hr, fotografije: M. Bašić)

Skip to content