Palača Pejačević ponuđena Poreznoj upravi

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U prostorijama Gradske uprave u Virovitici gradonačelnik grada Virovitice održao je radni sastanak s ravnateljem središnje porezne uprave Ivanom Mladineom. Tom prigodom gradonačelnik Kirin, koji je proteklih dana već obavio razgovor sa pročelnicom Područnog ureda Porezne uprave Virovitičko-podravske županije…U prostorijama Gradske uprave u Virovitici gradonačelnik grada Virovitice održao je radni sastanak s ravnateljem središnje porezne uprave Ivanom Mladineom. Tom prigodom gradonačelnik Kirin, koji je proteklih dana već obavio razgovor sa pročelnicom Područnog ureda Porezne uprave Virovitičko-podravske županije Mladenkom Vuković-Simonović i ministrom financija Ivanom Šukerom, te se upoznao sa problemom objedinjenja Porezne uprave na jednoj lokaciji kao i adekvatnim smještajem njihove arhivske građe ponudio je Poreznoj upravi prvi kat, potkrovlje i dio prizemlja Palače Pejačević.

Poreznoj upravi biti će dostavljeni projekti na uvid, a o svemu je upoznat i ministar kulture Božo Biškupić na kraju sastanka istakao je gradonačelnik Kirin.
Sastanku su nazočili i saborski zastupnik Josip Đakić, pročelnica Ureda gradonačelnika Đurđica Aragović kao i Mladenka Vuković-Simonović, pročelnica virovitičkog Područnog ureda Porezne uprave Ministarstva financija

Skip to content