Ovogodišnji Viroexpo vidjelo je 22.730 posjetitelja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ovogodišnji 14. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede kojeg je otvorila potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Jadranka Kosor, vidjelo je rekordan broj posjetitelja – 22.730.Ovogodišnji 14. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede kojeg je otvorila potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Jadranka Kosor, vidjelo je rekordan broj posjetitelja – 22.730.

Podsjetimo, prošle godine, Viroexpo 2008 vidjelo je 21.800 posjetitelja, čime je ovogodišnji Viroexpo 2009, vidjelo gotovo tisuću posjetitelja više i što je ujedno i najviše posjetitelja u povijesti ovoga sajma. Svi pokazatelji ovogodišnjeg sajma su iznimni.

Na Viroexpu 2009 koji su organizirali Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora, izlagalo je 603 izlagača iz sedamnaest zemalja, a zemlja partner je bila Bosna i Hercegovina.

Ukupna površina sajma je 12.704 četvorna metra, od čega je 5.000 četvornih metara bilo zatvorenog izložbenog prostora.

Skip to content