Ovogodišnji Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u ponedjeljak, 18. svibnja, održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora sajma Agroexpo. Sastanku su uz predstavnike poljoprivrednih proizvođača i udruga s područja županije nazočili predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenik župana Zdravko Dijaković, pročelnik županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Tugomir Majdak, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, direktor HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice Ivica Kirin…

Na sastanku je dogovoreno da će ovogodišnji 5. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo biti održan u subotu, 29. kolovoza, na Trgu kralja Tomislava i dijelu ulice Ferde Rusana u Virovitici. Sajam Agroexpo i ove godine će se održati u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

U sklopu sajma i ove godine će se održati županijsko i međunarodno ocjenjivanje meda, a u cilju privlačenja većeg broja uzoraka meda odlučeno je da se količina potrebna za predaju uzoraka smanjena sa dosadašnjih 3 kg na 1,5 kg. Dogovoreno je da će u sklopu održavanja 5. sajma Agroexpo biti održano i edukativno predavanje o upotrebi pesticida.

Uz sajam Agroexpo održat će se i izbor za najuzorniju seosku ženu Virovitičko-podravske županije. Detaljnije informacije o prijavi i sudjelovanju na izboru za najuzorniju ženu bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije na adresi www.vpz.hr.

Skip to content