Otvoreno prvenstvo u streljaštvu pripalo Virovitičanima

Na jučer održanom Otvorenom prvenstvu Virovitice u streljaštvu, koji jeodržan u Domu strijelaca, a sve u sklopu proslave Dana gradaVirovitice, takmičilo se četrdeset natjecatelja u disciplinama pucanjaiz malokalibarske puške i pištolja. Organizator natjecanja jeStreljački klub Virovitica 1861, a pokrovitelj natjecanja je GradVirovitica.Na jučer održanom Otvorenom prvenstvu Virovitice u streljaštvu, koji je održan u Domu strijelaca, a sve u sklopu proslave Dana grada Virovitice, takmičilo se četrdeset natjecatelja u disciplinama pucanja iz malokalibarske puške i pištolja. Organizator natjecanja je Streljački klub Virovitica 1861, a pokrovitelj natjecanja je Grad Virovitica. Među pucačima iz pištolja najuspješniji je bio Tibor Kovač iz Suhopolja, drugoplasirani je Virovitičanin Mario Matić, a treće mjesto je osvojio Tomislav Bišćan iz Suhopolja.  Kod djevojaka, najbolje je pucala Olivera kovač iz Suhopolja, a drugo i treće mjesto pripada Virovitičankama, sestrama Gabrijeli i Meliti Grbić.

Najbolji rezultat u pucanju iz malokalibarske puške postigao je Saša Grahovac, drugoplasirani je Ivica Špoljarić oboje iz Gornjeg Miholjca,a bronca je pripala Zdravku Milodaru iz Orahovice. Među djevojkama najbolja pucačice iz malokalibarske puške su Virovitičanke, prvoplasirana Ivana Grgić, drugoplasirana Dunja Nemet, a bronca je pripala Suhopopljčanki Ivani Venus.

 

Među ekipama najviše bodova pripalo je Virovitičanima, drugoplasirani je Gornji Miholjac, treće plasirani Orahovica iza koje slijede Suhopolje i Viro Virovitica.


Medalje i pehare najboljim strijelcima prvenstva podijelio
je pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice, Marc Šojat.
(vt.info)

Skip to content