Otvoreno 9. državno natjecanje šumarskih škola Republike Hrvatske te 13. državno natjecanje zanimanja stolar i drvodjeljski tehničar – dizajner

Tehnička škola Virovitica i Industrijsko-obrtničke škola Virovitica domaćini su 9. državnog natjecanja šumarskih škola Republike Hrvatske te 13. državnog natjecanja zanimanja stolar i drvodjeljski tehničar – dizajner.

Natjecanje je otvorila vanjska suradnica agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Dubravka Masnec, a tople riječi dobrodošlice prisutnima su uputili i ravnatelji škola Ivan Kučan i Vladimir Rajder te pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac, a svečanosti su između ostalih nazočili i privremeni pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica, tajnik HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura, predsjednik Obrtničke komore VPŽ Vladimir Ivoš i upravitelj Šumarije virovitica Davor Bralić.

Učenici Tehničke škole Virovitica tom prigodom izveli su i prigodni kulturno-umjetnički program te pokazali da i na ovom polju imaju što pokazati..

Državna natjecanja trajat će do subote 28. travnja, a u prostorijama škole održat će se i Smotra radova učenika drvodjeljskih zanimanja.

Skip to content